VELJA UREDNIK TV KANAL 9

  VELIKI POVRATAK REGIONALNE TV KANAL 9

 Nakon velike pauze u emitovanju sopstvenog programa, simbolično, od 9.oktobra, TV Kanal 9 počinje sa emitovanjem novih programskih sadržaja.

Iza svega stoji novi glavni i odgovorni urednik Kanala 9 , poznato kragujevačko TV Lice Dejan Veljković Velja i kompanija Dream Factory ,čiji je vlasnik i osnivač.

Novi urednik  je, u dogovoru sa  vlasnikom televizije, za samo 7 dana  okupio ekipu najpoznatijih ljudi iz lokalnog sveta medija i postavio emisije informativnog, zabavno-komercijalnog, muzičkog karaktera, koje će pomeriti standarde produkcije na ovim prostorima.

Velja kaže da je na ovu poziciju, u trenutno nezahvalnim okolnostima prihvatio zbog ličnog i emotivnog odnosa prema televiziji Kanal 9,  na kojoj je napravio prve profesionalne korake:"Osećam se kao fudbaler koji se vratio na teren , na kome je prvi put dao go ... Kanal 9 će ponovo biti najgledanija televizija".

 Pored emisija "Svaki Dan", "Flash","Stetoskop","Na Korzou"... na Kanalu 9 ćete gledati i popularni tv format pod nazivom "Shopping Avantura" , koja se do prošle godine emitovala na TV Kragujevac.

Za sada se zna da će medju lica nove TV Kanal 9 biti Tamara Pantelić, Kristinu Koturović i da će prezenter Vesti Kanala 9, kojima ekipa pridaje naročitu pažnju, biti Nataša Lazarević sa TV Prva.