Predstavljamo Vam Super kids klub – edukativni centar za decu

            Super kids klub je osnovan u decembru 2014. godine, nastao je kao ideja mladih i obrazovanih ljudi da se napravi siguran kutak za edukaciju i zabavu dece predškolskog i školskog uzrasta. Od aprila 2015. godine Super kids klub se nalazi u strogom centru grada, u ulici 27. marta  br. 4 na drugom spratu prelepog stambeno-poslovnog objekta.

            S obzirom na činjenicu da se bavimo edukacijom i zabavom dece, mi smo desna ruka svakog zapošljenog roditelja. U najkraćim crtama ponudu Super kids kluba čini edukativni centar, rođendaonica, igraonica, edukativna čuvaonica. 

 

Govorimo li o zabavi u Super kids klubu izdvojićemo igraonicu u kojoj se vaše dete može igrati po ceni od 150,00 din. za prvi sat, dok je svaki naredni sat 100,00 din. (Vaše prisustvo u periodu igranja deteta nije neophodno). Ukoliko ostajete kod nas dok se dete igra u prijatnom ambijentu možete uživati uz šoljicu kafe ili kapućina na račun kuće.

Super kids klub nudi brojne edukativne radionice, u ponudi su:

·         ŠKOLICA FOLKLORA I NARODNE TRADICIJE

·         ENGLESKI KROZ IGRU I ZABAVU – ENGLESKO ZABAVIŠTE

·         FRANCUSKI KROZ IGRU I ZABAVU – FRANCUSKO ZABAVIŠTE

·         NEMAČKI KROZ IGRU I ZABAVU – NEMAČKO ZABAVIŠTE

·         ŠKOLICA GLUME

·         KREATIVNA RADIONICA

 

Sve radionice se održavaju u prijatnom ambijentu naše učionice koja je opremljena laptop računarima, televizorom, dividijem, mini-linijom, pokrivena wi-fi internetom i sadrži brojna didaktička sredstva i materijale za rad. Radionice su namenjene deci od 3 do 10 godina. Izuzetak je kreativna radionica koju mogu pohađati i starija deca. Cene radionica kreću se od 600,00 do 1200,00 dinara.

 

SUPER KIDS KLUB ORGANIZUJE  I ROĐENDANSKE PROSLAVE VAŠE DECE. 

 

 

Nudimo dva sata edukativno-zabavnog programa (muzičke igre, kviz znanja, plesne koreografije, takmičarske igrice, mini disko klub samo su deo našeg programa proslave). Super kids klub obezbeđuje  dekoraciju, posuđe, vatromet za tortu, unikatne pozivnice, animatore, fotografisanje i domaćice koje poslužuju goste. Za prisutne roditelje obezbedili smo gratis mineralnu vodu, kafu, kapućino ili čaj. Super kids klub je otvoren i za društvanca koja čini manji broj dece. Zadovoljstvo nam je da organizujemo i rođendanske proslave za desetoro i manje od desetoro dece. Cena proslave krece se od 3000,00 do 6500,00 dinara.