SARA RENAR U SKC-u

Sara Renar gostuje u petak 03. marta u Studentskom kulturnom centru Kragujevca. Početak koncerta je u 22 časa a cena karte je 300 dinara.

Ona je nagrađivana zagrebačka kantautorka koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" 2014. godine je nominovan za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominovana u dve kategorije (najbolji ženski vokal, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalnog izvođenja. Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu.
U poslednje tri godine Sara je zabeležila preko 200 koncertnih nastupa širom regije i Evrope.

Sara i bend upravo promovišu svoj treći studijski album pod imenom "Tišina" koji je dobio najbolje recenzije u protekla dva meseca. Album je proglašen albumom godine u sledećim medijima: Hrvatski Radio, Ravno do dna, Nacional. U ovom trenutku je na turneji koja broji čak 50 gradova, a tokom godine nastupaće često i van regije. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i lajv nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.