PROGRAMERI VUKU U BUDUĆNOST: KRAGUJEVAC PRIČA, ANDROID APLIKACIJA

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hub.kgtalking

 

Upoznajte Kragujevac, prvu prestonicu moderne srpske države, koja vam se putem ove aplikacije otkriva na sasvim novi način. I na srpskom i na engleskom jeziku ( KRAGUJEVAC TALKING) i potpuno  BESPLATNA aplikacija vam nudi zabavan i jednostavan obilazak najznačajnijih gradskih znamenitosti. Kada preuzmete aplikaciju i sve fajlove ( 56MB), sve radi savršeno i offline tako da nema troškova rominga.

“Kragujevac priča” je kratka pripovest o istoriji ovog grada ispričana kroz opise kulturno-istorijskih znamenitosti i sudbine onih kojima su posvećeni gradski spomenici.

Uključite kameru i opciju „proširene stvarnosti“ u samoj aplikaciji, osvrnite se oko sebe, i na ekranu telefona pronaći ćete lokacije koje smo za vas istražili. Priču možete i da čujete putem audio snimka na svakoj lokaciji, dok ste usredsređeni na razgledanje građevina i njihovu arhitekturu.

Planirajte kako želite da istražite Kragujevac, iskoristite ucrtane mape i rute koje smo vam predložili. Izaberite šetnju prema raspoloženju ili interesovanju – u jednom dahu možete posetiti najpoznatije gradske znamenitosti ili lokalne parkove i spomenike.