AUTOR FONTANA ZLATKO JORGIĆ

Poštovani, fontana-feng-shui-prima

već nekoliko godina u mojoj radionici i dvorištu nastaju skulpturne fontane koje danas krase mnoga dvorišta, stambene i poslovne objekate. Moja ljubav prema prirodi, talenat prema umetnosti i bliskost sa različitim alatima pomogli su mi da nekada sam, nekada zajedno sa Vama dođem do izrade prelepih skulpturnih fontana koje su i apsolutni unikati.

Fontane koje sam izradio danas su prepoznatljiv deo Vašeg prostora i omiljeno mesto za Vaš boravak, rad i odmor. 

Preporučujem Vam da pročitate intervju koji je objavljen sa mnom na sajtu www.artijana.com . Sve je počelo izradom prve sobne fontane (fotografija desno) koja je sastavljena od keramičkih posuda i retkim vulkanskim kamenjem sa planine Rudnik... i tada je krenulo nešto što će nadam se još dugo da traje, a to je moje druženje sa prirodom, fontanama i naravno, Vama!

Danas mogu da se pohvalim da se moj rad prati u više od trideset zemalja sveta. Naravno, najveći broj posletilaca moje internet prezentacije je iz regiona i najbližih država. Drago mi je da sam uspeo i da pomognem nekolicini talentovanih ljudi da sami izrade svoje fontane koristeći uputstvo za izradu fontana koje sam objavio na ovoj internet prezentaciji i moja direktna uputstva.

Pored fontana koje se nalaze u katalogu Vi mi se uvek možete javiti na moj broj telefona 065 549 6388 ili na e-mailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa pitanjem o bilo kojoj fontani i na bilo koju temu.

Veliko iskustvo u odabiru prirodnih materijala, izrada idejnog rešenja i projekta Vama će uvek garantovati da ćete imati fontanu vrhunskog kvaliteta i izrade. 

 

Srdačno Vaš,

Zlatko Jorgić, dipl.ing